Werkwijze

Hippeschoolfoto-demo-005
 • Persoonlijk contact

  We komen graag langs voor een kennismaking. Om de wensen van de school te bespreken, de school te bekijken en natuurlijk om meer van ons als schoolfotograaf te laten zien.

 • Planning

  Om een schoolfotodag zo plezierig mogelijk te laten verlopen maken we voor iedere school een persoonlijke planning. Hier hoef je je als school dus niet druk om te maken! Tijdens de schoolfotodag is het fijn als er 1 of 2 hulpouders aanwezig zijn om de leerlingen van en naar de klassen te begeleiden als wij aan het fotograferen zijn.

   

 • Fotograferen

  In de school wordt minimaal een maar het liefst twee professionele mini-fotostudio’s opgebouwd. Ieder kind is uniek en geven we persoonlijke aandacht om op de foto te gaan. Voor ons is het een vereiste dat we per kind – de een wat korter en de ander wat langer – alle aandacht kunnen geven, zodat het maken van schoolfoto’s niet iets is wat ‘moet’ maar wat leuk is om te doen!

   

 • Creativiteit

  Een klassieke portretfoto met een witte achtergrond? Of eens een keer iets anders? Er is een keuze uit verschillende hippe studio-achtergronden, zodat iedere school zijne eigen favoriete achtergrond kan kiezen. We voegen regelmatig nieuwe achtergronden toe, maar blijven ook bezig met het bedenken van bijvoorbeeld andere poses of belichting.

 • Veilig en snel bestellen

  Ieder kind krijgt een persoonlijk inlogkaartjes me een eigen unieke inlogcode. Hiermee kunnen de foto’s online worden bekeken. Doordat bestellingen online geplaatst worden en worden verstuurd naar het thuisadres, heeft de school hier verder geen omkijken naar.

  Alle bestellingen worden afgehandeld door OYPO in combinatie met Foto Systems Nederland B.V. Vragen omtrent jouw bestelling en/of betaling kun je stellen aan OYPO.

 • Beste kwaliteit

  De bestelde foto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaat is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

Scroll naar boven