Fotoproducten bestellen

voorbeeld-schoolfoto-vrijstaand

Veilig en snel bestellen
Ieder kind krijgt een persoonlijk inlogkaartjes me een eigen unieke inlogcode. Hiermee kunnen de foto’s online worden bekeken. Doordat bestellingen eenvoudig online geplaatst worden en worden verstuurd naar het thuisadres, heeft de school hier verder geen omkijken naar.

Alle bestellingen worden afgehandeld door OYPO in combinatie met Foto Systems Nederland B.V. Vragen omtrent jouw bestelling en/of betaling kun je stellen aan OYPO.

Beste kwaliteit
De bestelde schoolfoto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

Professioneel fotopapier
In het bestelscherm ziet u één of meerdere van de volgende papier­­soorten:

Glans:
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glas en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat:
Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

Pearl:
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor glamour- en portretfotografie waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.

Scroll naar boven