Informatie aanvragen

voorbeeld-schoolfoto-vrijstaand

Hippeschoolfoto geeft een vernieuwende draai aan schoolfotografie in Brabant. Elk kind is uniek. En dus worden kinderen gefotografeerd als hun eigen-wijze zelf, op een manier waardoor kinderen het leuk vinden om op de foto te gaan. Zo is een achtergrond met graffiti – vet cool – en zijn glitters toegestaan. Want tegenwoordig mag een schoolfoto zeker hip en flitsend zijn.

Bij Hippeschoolfoto zijn we flexibel. We denken mee met klanten – én met de kinderen – en vinden het fijn om te kunnen bouwen aan langdurige samenwerkingen. Bij veel scholen staan we elk jaar op de agenda om mooie portretten te maken. Want schoolfotografie is waardevol. Het is een biografie, maar dan in beeld. En op de foto gaan bij de schoolfotograaf is een beleving! Tenminste wel als je samenwerkt met Hippeschoolfoto. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur gerust een bericht !

Meer informatie over de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar, onze voorkeur gaat uit naar e-mail of het contactformulier omdat we met fotograferen de telefoon niet kunnen opnemen:
T 040 24 05 678

E info@hippeschoolfoto.nl

Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven